You are here: Home » Shoppen » G’sus fietsen

G’sus fietsen

geschreven door Constance

Omdat wij een echt fietsland zijn, is er steeds meer vraag naar hippe fietsen.

Het Nederlandse modemerk G’sus heeft momenteel 3 fietsen ontworpen, de Basic, de Hiphopski en de Blingblingski. Elke fiets heeft een stoer, breed stuur en is in verschillende kleuren te krijgen. Dus snel naar je fietsenwinkel en de prijzen zijn vanaf Euro 333,- t/m Euro 777,-.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?