You are here: Home » Beauty » Moods producten

Moods producten

geschreven door Constance

Moods schoonheidsproducten zijn gebaseerd op aromatherapie en worden niet getest op dieren.

Je vindt bij hen gezichts- en lichaamsverzorging maar ook sets voor moeder en kind. Ook zijn er diverse producten die je zelf kunt samenstellen met je favoriete geuren. Ook kan je bij hen workshops volgen om zelf je eigen creme of bodylotion te maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?