You are here: Home » Shoppen » Hucky meditatiestoel

Hucky meditatiestoel

geschreven door Constance

Heb je al lootjes getrokken voor Sinterklaas en moet je een surprise maken voor iemand die fanatiek aan yoga en meditatie doet?

Dan is de Hucky meditatiestoel het perfecte cadeau. Er zijn diverse accessoires te koop, zoals een opbergtas en zitkussen. De Hucky is handgemaakt en je kunt probleemloos en comfortabel in kleermakerszit blijven zitten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?