You are here: Home » Shoppen » Trollbeads

Trollbeads

geschreven door Constance

Ik heb al eerder geschreven over Pandora, maar er is weer een nieuw sieradenmerk op de markt, Trollbeads.

De Trollbeads zijn ook losse bedels, die je aan een zilveren of gouden ketting of armband kunt rijgen, maar deze bedels zijn oa. trollen, voorwerpjes, glazen sterren, engeltjes. De keuze is groot, en ik vind zelf de beads met edelstenen erg mooi.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?