You are here: Home » Shoppen » EyeToy Kinetic

EyeToy Kinetic

geschreven door Constance

Wil je ’s avonds niet meer de deur uit om te gaan sporten, of regent het heel hard of heb je een ander excuus?

Met de EyeToy Kinetic van Playstation hoef je niet meer de deur uit, maar kan je wel lekker aan je lichaam werken. D.m.v. een videogame kan je diverse programma’s volgen, zoals de Cardio Zone (10 min.), Combat Zone (3 min.), Toning zone (9-29 min.) en de Mind & Body Zone (6 min.). Wil je een stok achter de deur hebben, dan is de personal trainer de oplossing. Heb je dan 1 week niks gedaan, krijg je behoorlijk op je kop. Ik vind het er erg goed en leuk uitzien, maar helaas mijn abonnement op de sportschool is net verlengd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com