You are here: Home » Shoppen » Stella McCartney

Stella McCartney

geschreven door Constance

Vandaag is het zover, Stella McCartney is te verkrijgen bij de H&M.

Als je iets van haar wilt kopen, moet je naar de winkels van H&M in Amsterdam (Nieuwendijk & Kalvertoren), Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag (Wagenstraat & Spuistraat), Eindhoven (Heuvelgalerie & Piazza), Groningen, Rotterdam (Lijnbaan & Beursplein), Tilburg en Utrecht (Oude Gracht & Radboutkwartier). Ik ga zelf,  samen met vriendin Josee, naar Utrecht en ik hoop dat ik nog iets leuks kan scoren en niet zoals vorig jaar (Karl Lagerfeld) weer moet gaan vechten. Dus voor iedereen die gaat, veel succes!! 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?