You are here: Home » Schoenen & laarzen » Jans Design

Jans Design

geschreven door Constance

Heb je net leuke schoenen gescoort, maar waar vind je een bijpassende tas, riem of andere accessoire?

Bij Jans Design is alles op elkaar afgestemd, van schoenen tot tassen en riemen. Ook bestaat de mogelijkheid om schoenen op maat te laten maken in de kleur en model wat jij wilt. Er zijn momenteel 6 winkels die de collectie van Jans Design verkopen en ook op de website kun je ideeen opdoen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?