You are here: Home » Schoenen & laarzen » Birkenstock Birki’s

Birkenstock Birki’s

geschreven door Constance

Naast de bekende Heidi Klumm collectie, heeft Birkenstock er weer een heel leuk, nieuw model: de Birki.

Birki’s zijn instappers met het beroemde voetbed, maar de voorkant doet denken aan een leuke gymp. Ze zijn er diverse kleuren en ik vond vooral de felgroene erg leuk. Ze zijn (waarschijnlijk) volgend voorjaar in Nederland te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?