You are here: Home » Shoppen » Oproep!!!

Oproep!!!

geschreven door Constance

Ik heb als reactie op mijn artikeltje over badeendjes, 2 aanvragen binnengekregen voor het leveren van eendjes. Helaas kan ik Anke en Alm hier niet aan helpen, maar wie weet kan jij dit wel!

Dus hierbij een dringende oproep:Wie kan Anke en Alm aan resp. 500 en/of 1.000 badeendjes helpen? Je kunt dit mailen aan mij of een reactie bij dit artikel plaatsen. Alvast hartelijk dank, ook namens de eendjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?