You are here: Home » Shoppen » Hunkemoller

Hunkemoller

geschreven door Constance

De gehele maand oktober wordt er wereldwijd aandacht besteed aan borstkanker. In de VS zie je al een aantal jaren bekende actrices en zangeressen het  roze strikje dragen.

Hunkemoller staat een deel van haar inkomsten af aan de KWF Kankerbestrijding en je kunt zelf ook donateur worden voor Euro 4,- per maand. Je krijgt dan het roze strikje bezet met roze kristallen. Doen dus!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?