You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Outlet shopping

Outlet shopping

geschreven door Constance

In Nederland hebben wij 2 outletshopping centers, zoals Bataviastad in Lelystad en McArthurglenn in Roermond, maar voor de grote outletshopping centers moet je (helaas) naar het buitenland. In de buurt van New York City bevindt zich Woodburry Common, een outletcenter van 250 winkels en de merken die je hier vindt zijn o.a. La Perla, Tod’s, Burberry, Ralph Lauren en Le Creuset. Woodburry Common is onderdeel van een keten van outlets en deze keten vind je overal in de VS. Dichterbij zijn Maasmechelen Village (Belgie) en Marne la Vallee (Frankrijk). Ook deze outlets maken deel uit van een keten die ook centers heeft in Spanje, Italie en Duitsland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com