You are here: Home » Shoppen » Breien

Breien

geschreven door Constance

Ik schreef een tijdje geleden dat breien en haken weer helemaal hip zijn, maar dat ik dat niet onder knie heb.

Dus ben ik even naar hobby.blogo.nl gegaan en ja hoor, er is een boek verkrijgbaar voor de opnieuw beginnende breister. Je wordt helemaal begeleid, van begin met het opzetten van steken t/m een complete truien. Dus na mijn vakantie ga ik toch maar aan slag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?