You are here: Home » Shoppen » Atlantisring

Atlantisring

geschreven door Constance

Ik ben zelf geinteresseerd in het oude Egypte en ik kwam per toeval het verhaal van de Atlantisring tegen.

Het ontwerp is ong. 5000 jaar oud en is een van de meest geheimzinnige sieraden uit de geschiedenis. In 1860 is de ring bij opgravingen ontdekt en volgens het verhaal is dit de orginele ring die gered is bij ondergang van het eiland Atlantis. De ring, zou door zijn bijzondere vorm, de drager beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. De ring is nagemaakt, volgens het orginele procedee, en in goud en zilver te bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?