You are here: Home » Shoppen » Honden(verkleed)kleding

Honden(verkleed)kleding

geschreven door Constance

Ik vind het zelf altijd wel een grappig gezicht, een aangekleed hondje, maar dat is vast niet iedereen met mij eens.

Bij honden.blogo.nl zag ik een heel leuk artikel staan, je kunt tegenwoordig ook verkleedkostuums voor je hond kopen, zoals Darth Vader, Wonderwomen of Superman. Ik vind de kostuums erg leuk en kan niet wachten totdat ik een hondje zo zie lopen.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?