You are here: Home » Beauty » La Prairie hotel

La Prairie hotel

geschreven door Constance

Ik gebruik zelf de producten van La Prairie en het lijkt me heerlijk om een een verwenweek te boeken in het beautycentrum in Zwitserland.

Er zijn verschillende soorten arrangementen te boeken, waarbij niet alleen de behandelingen op je huid worden afgestemd maar ook een speciaal dieet erbij hoort. Ook krijg je de gehele dag door verschillende oefeningen en kan je gebruik maken van diverse thermale baden. Je moet alleen wel behoorlijk diep in de buidel tasten om er jaren jonger uit te zien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?