You are here: Home » Eten & koken » Koken in Frankrijk

Koken in Frankrijk

geschreven door Constance

Altijd al eens lekker in Frankrijk willen koken onder leiding van een Nederlandse topkok?

Dat kan vanaf 2 oktober as, bij Souffle de Vent. Je volgt hier een 5-daagse cursus samen met Edwin Severijn (Sol l’y Laisse in Utrecht). Je kunt natuurlijk altijd eerder komen of langer blijven zodat je ook nog tochtjes in de buurt kan maken naar oa. Avignon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?