You are here: Home » Beauty » King of Shaves

King of Shaves

geschreven door Constance

Er is een nieuw scheermerk in Nederland, King of Shaves.

Dit, van oorsprong Engelse merk, heeft producten voor hem en voor haar. Elke scheercreme of -gel heeft een extra functie, bijv. scheren & scruben of scheren & moisturizen. Ook is er een speciale spray te koop die haargroei vermindert en ingegroeide haartjes tegengaat. Alle producten zijn op basis van natuurlijke extracten en ruiken daardoor heerlijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?