You are here: Home » Gadgets » IJskoeler

IJskoeler

geschreven door Constance

Ook al is de zomer (bijna) over, ik wil jullie deze handige ijskoeler niet onthouden.

De Coolit is perfect voor het serveren van ijs, maar je kunt er ook gerechten in warm houden. Hij is geschikt voor gerechten van -40 tot +70 graden. Dus in winter wordt je erwtensoep lekker warm gehouden. In 2002 is dit product in Noorwegen genomineerd voor de uitvinding van het jaar!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?