Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Kunstbont test

De wintermode van 2005/2006 wordt gedomineerd door bont, echt en namaak.

Maar hoe kom je er achter of het echt bont of kunstbont is? Je kunt dit makkelijk testen, als je op het bont blaast en er een ontstaat een perfect cirkeltje dan is het echt bont en kunstbont blijft of op z’n plaats of waait alle kanten op. Ik heb het getest mijn eigen kat LouLou en inderdaad in haar bontvachtje ontstond een mooi cirkeltje. Dus voor mij alleen maar kunstbont!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?