You are here: Home » Shoppen » Scrapbookdepot (Mega knutselwinkel)

Scrapbookdepot (Mega knutselwinkel)

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Silvia.

Ben je een fanatieke knutselaarster (of je kinderen) en altijd op zoek naar bijzondere knutselartikelen? Bij het Scrapbookdepot kun je terecht voor kerstartikelen, papier, mallen, schildergerei, gereedschap en nog veel meer. En als je voor meer dan Euro 17,50 besteld wordt alles gratis bij je thuis bezorgd. Ook geven zij leuke workshops.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?