Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Retro fashion

Deze tip heb ik gekregen van Bianca.

Huisteil Creaties is ooit begonnen in de huiskamer en vooral met een experimentele en houssie kledinglijn. Nu hebben zij voornamelijk hele trendy mode-accessoires. Alles wordt zelf ontworpen en er wordt voornamelijk gewerkt met stoffen en designs uit de jaren 70 & 80 (retro). Je kunt naar de winkel in Groningen of uitkijken naar een kraam die langs verschillende festivals gaat.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?