You are here: Home » Shoppen » Retro fashion

Retro fashion

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Bianca.

Huisteil Creaties is ooit begonnen in de huiskamer en vooral met een experimentele en houssie kledinglijn. Nu hebben zij voornamelijk hele trendy mode-accessoires. Alles wordt zelf ontworpen en er wordt voornamelijk gewerkt met stoffen en designs uit de jaren 70 & 80 (retro). Je kunt naar de winkel in Groningen of uitkijken naar een kraam die langs verschillende festivals gaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?