You are here: Home » Beauty » Eyeliner van Mac

Eyeliner van Mac

geschreven door Constance

Ik ben zelf een grote fan van eyeliner, maar het nadeel is vaak dat je die alleen maar in zwart, bruin of blauw kunt krijgen.

Bij MAC hebben ze de Fluidline, een creme eyeliner in 15 kleuren :), van zwart tot wit en alles wat daar tussen zit. Hij blijft goed zitten en is heel makkelijk met een kwastje aan te brengen. Ik ben in ieder geval razend enthousiast en wil geen andere eyeliner meer!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?