Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Onzichtbare string

Ben je een fan van lage broeken en vind je het lelijk dat je toch je string boven de band uitkomt?

Dan is er nu een oplossing voor dit probleem “Backless Lingerie“. Het is een string waarbij je de bandjes om je bovenbenen draagt ipv. in je taille. En inderdaad zie je dan geen string meer boven je broek uit, maar zelfs mijn man vroeg zich of dat wel lekker zou zitten. Ik heb ook mijn twijfels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?