Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Noodset voor in de metro

Na alle bomaanslagen in de metro van Londen, gaan een aantal Londenaren niet meer op pad zonder hun Survivalbox.

Deze box bestaat een stofmasker, zaklantaarn, fluitje, water en een aantal antiseptische doekjes. En zit in een klein tasje dat je makkelijk met je meekunt dragen. Verder verkopen ze ook survivalpakketen waarmee je zelfs op een onbewoond eiland een aantal dagen volhoudt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?