You are here: Home » Shoppen » Puma, Nike en Adidas outlet

Puma, Nike en Adidas outlet

geschreven door Constance

Kom je binnenkort in Duitsland dan moet je echt langs het dorpje Herzogenaurach.

Hier vind je nl. de outletwinkels van Puma, Nike en Adidas waar je sportkleding en -schoenen kunt kopen met wel 70% korting. De collecties zijn niet uit het jaar prik, want de fabrieken van Adidas en Puma staan ook in dit dorp.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?