Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

Zonder botox een mooie huid

Er is nu in Nederland een nieuw huidverzorgingsmerk te koop: Skin Doctors. Dit merk komt oorspronkelijk uit Australie en dit is op zich niet zo vreemd, want in Australie is het gat in de beschermde ozonlaag het grootst, waardoor de mensen daar meer worden blootgesteld aan de schadelijke invloeden van de zon. Daardoor zijn er huidverzorgende producten nodig die intensief werken en snel resultaat geven. Skin Doctors zijn bijna dermatologische producten, die zonder recept te verkrijgen zijn. Van rimpels tot ingegroeide haartjes, van acne tot gesprongen adertjes: geen probleem of Skin Doctors heeft er doeltreffende oplossing voor. De producten zijn in Nederland exclusief te koop bij V & D.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?