You are here: Home » Beauty » Zonder botox een mooie huid

Zonder botox een mooie huid

geschreven door Constance

Er is nu in Nederland een nieuw huidverzorgingsmerk te koop: Skin Doctors. Dit merk komt oorspronkelijk uit Australie en dit is op zich niet zo vreemd, want in Australie is het gat in de beschermde ozonlaag het grootst, waardoor de mensen daar meer worden blootgesteld aan de schadelijke invloeden van de zon. Daardoor zijn er huidverzorgende producten nodig die intensief werken en snel resultaat geven. Skin Doctors zijn bijna dermatologische producten, die zonder recept te verkrijgen zijn. Van rimpels tot ingegroeide haartjes, van acne tot gesprongen adertjes: geen probleem of Skin Doctors heeft er doeltreffende oplossing voor. De producten zijn in Nederland exclusief te koop bij V & D.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com