You are here: Home » Shoppen » Voor alle Barbie- & hondenfans

Voor alle Barbie- & hondenfans

geschreven door testman

Als klein meisje speelde ik heel graag met Barbie en ik was heel blij dat ik er wel 3 (!) had.

Tegenwoordig heeft elk meisje er minstens 8 en kan je hele leuke spulletjes voor Barbie kopen. Ik wilde je Barbies ‘New York Yorkie’ niet onthouden: een hondje met alle bijpassende accessoires voor een dagje in New York! (Oh was ik nog maar 6 jaar oud)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?