Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Voor alle Barbie- & hondenfans

Als klein meisje speelde ik heel graag met Barbie en ik was heel blij dat ik er wel 3 (!) had.

Tegenwoordig heeft elk meisje er minstens 8 en kan je hele leuke spulletjes voor Barbie kopen. Ik wilde je Barbies ‘New York Yorkie’ niet onthouden: een hondje met alle bijpassende accessoires voor een dagje in New York! (Oh was ik nog maar 6 jaar oud)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?