Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer
  • Test; de Epson EcoTank ET-7700 printer Test; de Epson EcoTank ET-7700 printer
ladygadgets

Bewaar je leukste online foto’s; Frame it & Save it

Bijna elke smartphone en tablet staat bomvol foto’s. Sommigen plaatsen hun leukste kiekjes op social media, zoals Instagram, maar met de rest van al die mooie herinneringen wordt vaak niets meer gedaan en dat is eeuwig zonde.

Het boek Frame it & Save it biedt de oplossing! Je kunt er héél veel foto’s van verschillende formaten in plakken en om het nog leuker te maken kan je bij elke foto je herinnering schrijven. Dit boek heeft een leuk ontwerp en is verdeeld in verschillende onderwerpen zoals family, vakantie en home.

Je maakt het boek nog persoonlijker door een foto achter de stans in het omslag te plakken. Een eigen fotoboek voor iedereen die regelmatig zegt dat hij al die foto’s nog eens wil laten afdrukken (maar er nooit toe komt). Met Frame it & save it! haal je eindelijk die foto’s eens van je telefoon!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?