Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Winters Dagje Zutphen

Het toerisme in Zutphen is deze zomer gegroeid. En omdat Zutphen ook in de winter een hele mooie plaats is om te bezoeken is er nu ook een nieuw winters arrangement: Winters Dagje Zutphen.

Zutphen heeft in de winter ook veel te bieden met de sfeervolle winkelstraten, gevarieerde musea en talloze monumenten. Dit speciale winterarrangement combineert meerdere activiteiten, die de bezoekers laten kennismaken met de stad. Wie dit dagje boekt, is verzekerd van een gevarieerde en complete dag uit. Je maakt een rondtocht door de stad met een historische paardentram. De gids op de paardentram vertelt onderweg over Zutphen. Ook staat een beklimming van de Wijnhuistoren op het programma. Eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht over de markten en de stad. Hier kan de gids alles over de geschiedenis van de toren en over het carillon vertellen. Boven in de toren is ook een expositie over het carillon ingericht. Tijdens dit winterarrangement kunnen de deelnemers opwarmen met een winterse lunch met snert bij het Volkshuis. Ter afsluiting staan glühwein en warme chocolademelk klaar in de Wijnhuistoren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?