Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket! Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket!
  • Laat je online casten, iCasting! Laat je online casten, iCasting!
  • Jules Destrooper opent webshop Jules Destrooper opent webshop
shoppen

Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition

De bijzondere én betaalbare stadsfietsen van Union zijn er nu ook in een exclusieve, gelimiteerde uitvoering in matzwart en met koperen eyecatchers, zodat je nóg stijlvoller voor de dag komt. Hiermee wordt de fiets weer een verlengstuk van je persoonlijkheid: bijzonder en enig in zijn soort.

Want op de nieuwe, gelimiteerde ’Flow Ltd’ (een lichte, wendbare stadsfiets) en ‘Load Ltd’ (een stevige transportfiets) val je zeker op. De reguliere Union-fietsen stonden al bekend om het onderscheidende en eigentijdse design, de limited edtions zijn nóg specialer en worden bewust in een lage oplage geproduceerd.

De ontwerpers van Union kregen voor deze nieuwe serie fietsen vrij spel. Toch keken ze ook goed om zich heen. ‘In restaurants, in woonbladen en dus ook in huiskamers zie je steeds meer koperkleurige details. De velgen, lampen, bel en belettering op de fiets zijn daarom koperkleurig. Neem het aluminium van de velgen. Om dat koperkleurig te krijgen wordt het geadoniseerd (in een chemisch bad gelegd en onder spanning gezet zodat het gaat oxideren).

De matzwarte Flow Ltd. en de Load Ltd met koperen details hebben een terugtraprem en 3 versnellingen en ze zijn vanaf volgende maand online te bestellen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?