You are here: Home » Ladygadgets » David Lloyd Clubs introduceert de Temptation Blocker

David Lloyd Clubs introduceert de Temptation Blocker

geschreven door Constance

Sinds gisteren hebben de David Lloyd Club de ‘Temptation Blocker’ geïntroduceerd. Deze nieuwe browser plug-in (Google Chrome en Mozilla Firefox) stelt je in staat om aan de hand van jouw goede doelen en voornemens bepaalde content of verleidingen online te blokkeren. Zo helpt de Temptation Blocker oa. om minder geld uit te geven aan kleding of minder snoep te eten. Met de introductie van de Temptation Blocker wil David Lloyd Clubs het voor iedereen eenvoudig maken om zonder afleidingen op het internet, goede doelen en voornemens voor het nieuwe jaar vol te houden.


Uit een recent onderzoek van David Lloyd Clubs (in Engeland) komt naar voren dat het internet voor velen een bedreiging vormt in het nakomen van goede voornemens. Zo vindt 35% van de ondervraagden dat het internet het moeilijker dan ooit maakt om deze vol te houden. Meer dan de helft van de ondervraagden (52%) geeft zelfs toe deze binnen de eerste twee weken van het nieuwe jaar te verbreken.

Met de Temptation Blocker biedt David Lloyd Clubs gebruikers het perfecte instrument om afleidingsbronnen op het internet te mijden. Je kunt kiezen om activiteiten te bannen in vijf verschillende categorieën:

Help mij geen geld meer uit te geven aan …
Help mij niet langer afgeleid te worden door …
Help mij te bezuinigen op …
Help mij mijn inname van … te verminderen
Help mij te voorkomen dat ik iets lees over …

Bij elke categorie geeft men zijn specifieke gewoontes, voorkeuren of doelen aan voor 2018. Vervolgens helpt de Temptation Blocker deze goede voornemens ook echt vol te houden door de opgegeven activiteiten te verwijderen uit de online wereld van jou en je familie en vrienden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com