Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Black Friday; wat is het en waar komt het vandaan Black Friday; wat is het en waar komt het vandaan
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
shoppen

Black Friday Kruidvat acties

Black Friday is sinds een paar jaar ook in Nederland ingeburgerd. En wij hoeven niet eerst een grote kalkoen te eten met Thanksgiving, wat onze Amerikaanse ‘sisters’ wel moeten doen. Wij kunnen gewoon lekker, zonder een dikke buik, onze slag slaan.

Kruidvat heeft morgen (Black Friday), zaterdag én zondag een aantal hele leuke, fijne, bijzondere acties en elke dag komen er nog speciale aanbiedingen bij. En als je je bestelling laat thuis bezorgen dan is verzending ook nog eens gratis!

Alle acties staan op de Kruidvat website maar 1 wil ik jullie niet onthouden, nl. de ‘1+1 gratis op alle make-up’ in alle filialen en online. Dus je kan nu, heel voordelig, de fijnste beauty cadeautjes voor in de schoen, of onder de boom scoren, maar ook je eigen stash aanvullen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?