You are here: Home » Schoenen & laarzen » Zwartjes helpt je bij pijnlijke voeten

Zwartjes helpt je bij pijnlijke voeten

geschreven door Constance

Heb je last van pijnlijke voeten of serieuze voetproblemen? En wist je dat deze voorkomen kunnen worden of verminderen door het dragen van de juiste schoenen? En bij schoenenwinkel Zwartjes kunnen ze je verder helpen.

Welke voetklachten kan je krijgen?  Pijn, verkrampte spieren, pijnlijke pezen en zelfs gewrichtsproblemen en verkeerde schoenen kunnen je hinderen bij het staan en lopen en zelfs zo dat je rugklachten kunt oplopen.

Veel voetproblemen kunnen al voorkomen worden met het juiste voetbed, met voldoende demping en een ergonomische pasvorm. En of je nu last heeft van spreidvoeten, holle voeten of juist doorgezakte voeten, een juist voetbed kan al veel verlichting brengen. Ook bij beginnende hielspoor klachten is een goede schoen met voldoende demping niet alleen een opluchting, maar dit voorkomt vaak ook verergering.

Naast het voetbed, kunnen er problemen aan de voeten ontstaan door een verkeerde pasvorm of het model. Hoge hakken hebben natuurlijk een slechte naam, vrouwen hebben niet voor niets vier maal zoveel voetproblemen als mannen. Ze veranderen niet alleen de stand van de voet, maar veroorzaken ook bovenmatig veel druk op de voorvoet. Door af te wisselen, niet te hoge hakken te kiezen en slim gebruik te maken van een plateauzool onder de voorvoet, hoef je niet helemaal afstand te doen van de hak. Let ook bij high heels op een goed voetbed en kies bijvoorbeeld voor een wat bredere, stabiele hak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com