You are here: Home » Beauty » Kruidvat Solait Sun Care & Self Tan

Kruidvat Solait Sun Care & Self Tan

geschreven door Constance

Kruidvat heeft ook een aantal nieuwe producten voor een stralende bruine kleur, zowel met als zonder zon! En een goede voorbereiding is het halve werk.  Want na het succes van de zelfbruinende tissues, introduceert Kruidvat dit jaar een complete Kruidvat Solait Self Tan collectie (vanaf 14 maart as.) voor een natuurlijk gebruinde huid. Geniet al van een stralende look nog voordat de eerste zonnestralen zich laten zien, terwijl je de huid verzorgt voor een mooi en langdurig resultaat. Zodra de zon vaker tevoorschijn komt, is een goede bescherming van nog groter belang. Met het grootste assortiment eigen merk zonnebrandproducten, zorgt Kruidvat Solait Sun Care opnieuw voor veel fun in de sun. Het resultaat is een stralende, natuurlijk bronzé huid.

De collectie Solait Self Tan Care bevat innovatieve producten voor direct een egale bruine huid, zonder een straaltje zon: Instant Self Tan. Dankzij de unieke afwasbare kleurfilm krijgt de huid direct een zichtbare kleur, waardoor geen plekje wordt vergeten en vlekken of strepen worden voorkomen. Binnen vier tot zes uur ontwikkelt zich het uiteindelijke resultaat en was je de kleurfilm vervolgens van de huid. De nieuwe Instant Self Tan Lotion en Mousse zijn verrijkt met olijfolie en glycerine om de huid te hydrateren voor een langdurig resultaat
Daarnaast introduceert Kruidvat een nieuwe tool: de Self Tan Applicator Glove, een speciaal ontworpen handschoen om eenvoudig en zonder strepen de zelfbruinende producten aan te brengen voor een optimaal en natuurlijk effect.
Gebruikstips:
1. Scrub de huid voor het gebruik van een zelfbruinend product voor een extra mooi, egaal effect.
2. Smeer ruwe plekjes, zoals ellebogen en knieën, eerst in met bodylotion.
3. Werk van beneden naar boven om plooien te voorkomen wanneer je bukt.

Kruidvat Solait heeft haar assortiment verder uitgebreid. Met de nieuwe Sun Roll On SPF50+ breng je de zonnebrand gemakkelijk en snel aan, dankzij de unieke roll-on applicatie. Dit maakt het product tevens kidsproof. Speciaal voor meiden met een eigen identiteit die dit graag terug zien in de producten die ze gebruiken, heeft Kruidvat zonproducten ontwikkeld met een zomerse kokosgeur en een after sun met een glitter. De Sun Spraygel Bronze SPF15/30 heeft een lichte gelformule, welke snel in de huid trekt en niet plakt. Vitamine E, plantaardige oliën en aloë vera verzorgen de huid.

En natuurlijk verzorg je je huid extra goed na een dag in de zon met de nieuwe Kruidvat After Sun producten. De After Sun Dry Oil is een frisse oliespray voorzien van shea butter en bisabolol, die de huid hydrateren en verzachten. De fijne gouden glitter zorgt voor een extra stralende gloed. Speciaal voor het gezicht is het After Sun Tissuemasker met aloë vera extracten voor een verkoelend en kalmerend effect ontwikkeld. Daarnaast herstellen intensief verzorgende bestanddelen de vochtbalans van de huid, terwijl hyaluronzuur de huid helpt haar elasticiteit te behouden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com