Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • ESSENCE COSMETICS OPENT POP-UP STORE IN AMSTERDAM ESSENCE COSMETICS OPENT POP-UP STORE IN AMSTERDAM
  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia
  • OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI
  • Alessandro introduceert 100% vegan nagellak Alessandro introduceert 100% vegan nagellak
  • Essence Trend Edition ‘We Are…..’ Essence Trend Edition ‘We Are…..’
shoppen

Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle

De nieuwe nagellak collectie van ANNY is gebaseerd op trends uit New York, de ultieme urban jungle. New York staat bekend om zijn galerijen en wereldberoemde musea zoals MOMA, Met en het Peggy Guggenheim Museum en bijzondere stijlen zijn overal te zien. Looks die op het eerste gezicht niet lijken te matchen, worden toch gecombineerd en zo ontstaan nieuwe trends, net als in een kunstwerk.

unnamed (1)

Sterke en zelfverzekerde vrouwen voelen zichzelf thuis in de urban jungle. Zij houden van kunst en mode en zijn echte trendsetters. Zo raken zij ge├»nspireerd door street art, jonge, beginnende kunstenaars of avant-garde galerie├źn. Het extravagante leven in de urban jungle fascineert en inspireert en speciaal voor deze lifestyle ontwikkelde ANNY 6 nieuwe, exclusieve kleuren die exclusief bij Douglas te koop zijn.

anny urban jungle
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?