You are here: Home » Ladygadgets » Welke datingsite past bij jou?

Welke datingsite past bij jou?

geschreven door Constance

Ben je alweer een tijdje vrijgezel en wil weer eens een leuke date hebben? Dan kan je dit natuurlijk, heel gemakkelijk, online regelen. Maar welke datingsite is nu dé datingsite voor jou? Op datingsitekiezen.nl weet je binnen een paar minuten welke datingsite je moet kiezen en welke je links moet laten liggen.

hartje

Op de website van Datingsite Kiezen worden alle sites met elkaar vergeleken, op basis van ervaringen, mogelijkheden, specificaties en de kosten van de ingeschreven singles. Er zijn meer dan 100 dating websites, in 14 categoriën, die met elkaar vergeleken woprden. In de 14 categoriën vind je websites voor 50+ & senioren, hoger opgeleiden of jongeren.

Bijna elke dag kan je ook allerlei leuke artikelen lezen op het blog. Zo ben je altijd, als single, op de hoogte van de laatste nieuwtjes en andere leuke weetjes.

laptop

En dit is de top 10;
In de categorie Hoger opgeleiden staat Parship op nr. 1. Parship onderscheidt zich door mannen en vrouwen aan elkaar te koppelen door gebruik te maken van een unieke matching methode op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest.

In categorie Algemeen staat Pepper op nr. 2. Als je inschrijft bij Pepper kan je snel en gemakkelijk in contact komen met andere mensen. De website is betrouwbaar en alle inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd. De mensen die staan ingeschreven bij Pepper zijn nieuwsgierig en ondernemend en zijn vastberaden het online datingavontuur tot een succes te maken.

leuk-daten

De nr. 3 in de categorie Hoger opgeleiden is EliteDating. En zij richten zich op singles die op zoek zijn naar serieuze en langdurige relatie. EliteDating heeft zich als doel gesteld dat het de betrouwbaarste matchmaker wil worden van Europa en heeft daarbij de hulp ingeroepen van eHarmony welke bijna 5% van de huwelijken in Amerika op haar naam heeft staan.

Op nr. 4, in de categorie 50+ & Senioren, staat 50Liefde en de website is gemakkelijk te bedienen is voor mensen op leeftijd, oa door duidelijke knoppen en buttons. En volgens de website hebben zij een succesratio, voor het vinden van een partner, van 1 op 3. De site is erg toegankelijk en geeft ook tips tijdens het daten.

In de categorie Algemeen staat Lexa op nr. 5. Lexa is 1 van de grootste datingsites in ons  land. En met tienduizenden leden van diverse leeftijden is de website is al meerdere malen uitgeroepen tot de meest betrouwbare dating website van het land. Je kunt bij Lexa terecht voor een vriendschap, relatie of een date.

En op nr. 6, in de categorie Algemeen, vind je Relatieplanet. Relatieplanet is de grootste datingwebsite van Nederland met miljoenen leden. Naast dat je online de man of vrouw van je dromen kunt vinden organiseert Relatieplanet ook diverse events waar je naar toe kunt en zo direct de mogelijkheid om in contact te komen met singles.

En op nr. 7, in de categorie 50+ & Senioren, staat VijftigPlusDating en hier kan je een leuke nieuwe vriendschap of een relatie gaan opbouwen.

second-love

De nr. 8, in de categorie Vreemdgaan, is SecondLove. Dit is een website om nieuwe mensen te leren kennen als je al in relatie hebt, dus als je getrouwd bent, samenwonend of een relatie op afstand hebt. Wil je spanning in je leven of wil je eens lekker flirten, ga dan naar SecondLove. Maar als je echt een nieuwe relatie wilt, dan is SecondLove niet de juiste datingsite.

In categorie Hoger opgeleiden staat op nr. 9 E-Matching. Het is de datingwebsite waar hbo’ers en academici die een langdurige en serieuze relatie willen vinden. Als je moeite hebt een relatie te vinden dan kun je ook advies gaan vragen aan een coach om zo de kans op een relatie nog verder te vergroten.

daten-gay

En tenslotte op nr. 10, in de categorie Gay, is er GayParship en dit is dezelfde soort website als Parship maar dan speciaal voor
gay’s en lesbiennes. Bij GayParship heb je meer kans om de liefde van je leven te vinden en dit wordt gedaan aan de hand van een persoonlijkheidstest en zo kan men partners zoeken die het beste bij je passen.

Ben je nieuwsgierig geworden welk site het beste bij je past? Met het filter vergelijk je honderden sites op basis van je ingevulde wensen. Zo geef je eenvoudig aan of je bijvoorbeeld opzoek bent naar een relatie, eenmalige date of een nieuwe vriendschap. Na deze 1e stap kun je ook selecteren welke specificaties je graag terug ziet op de website. Vind je het bijv. belangrijk om te kunnen chatten of wil je dat er alleen websites getoond worden met een dating keurmerk dan kun je dit instellen in het filter en daarna krijg je precies te zien welke datingsites voor jou het meest geschikt zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com