Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Hoe het zomergevoel vast met Spa Touch of Coconut Hoe het zomergevoel vast met Spa Touch of Coconut
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Wellness thuis met de producten van Nordik Sense Wellness thuis met de producten van Nordik Sense
  • Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
wonen

Maak je eigen bruiswater met SodaStream

Tijdens het eten vind ik water met bubbels net even lekkerder dan gewoon (plat) water. En het is natuurlijk heel fijn, handig én voordelig, als je van je eigen kraanwater bubbelwater kan maken. SodaStream is hiervoor ideaal, maar wist je al dat het drinken van bruiswater gemaakt met een SodaStream beter is voor het milieu!

SodaStream

Nederland behoort tot één van de landen met het beste kraanwater ter wereld. Het kraanwater is lekker, goedkoop en gezond. Toch kopen veel Nederlanders water in de winkel, wat dan vaak ook nog gedronken wordt uit dure en vervuilende halve liter flesjes. Daarbij wordt kraanwater ook regelmatig als saai ervaren, SodaStream lost dit op door het water bruisend te maken.

Met SodaStream maak je van plat kraanwater in een handomdraai sprankelend bruiswater. Met de herbruikbare flessen van SodaStream hoef je nooit meer bruiswater te kopen in de supermarkt. Thuis bepaal je zelf de intensiteit van je bubbles: van licht bruisend, zoals Spa Finesse, tot aan maximaal bruisend water, zoals Spa Intense.

Met een SodaStream drink je al snel meer water en dit zorgt voor een win-winsituatie. Want, het is niet alleen goed voor je eigen gezondheid, het is ook nog eens beter voor het milieu. Met een SodaStream bespaar je nl. 2.000 PET-flessen per jaar. Ook hoef je niet meer te sjouwen met flessen uit de supermarkt, want je tapt je water gewoon thuis uit de kraan.

modellen SodaStream

Elk pakket bevat een toestel, maar ook een duurzame, hervulbare fles én een cilinder met koolzuurgas waarmee je 40 flessen van 1,5 liter bruiswater kan maken. Daarmee is het een ideaal cadeau voor de feestdagen, voor iedereen die bezig is met gezondheid en duurzaamheid. En daarbij, een fles bubbels maakt toch alles feestelijker.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?