Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust
  • Natuurlijke limonadesiroop van Agropošta Natuurlijke limonadesiroop van Agropošta
  • IKEA helpt je met je eigen groententuin IKEA helpt je met je eigen groententuin
  • Hangende kruidentuin van Boskke, de Sky Planter Hangende kruidentuin van Boskke, de Sky Planter
  • Jo Malone London Herb Garden collectie Jo Malone London Herb Garden collectie
wonen

Met deze accessoires maak je altijd de perfecte Gin & Tonic

Al enige jaren ben ik een echt Gin & Tonic (GT) fan. En ik ben inmiddels niet de enige, want de GT wordt steeds populairder.  En inmiddels hebben veel fans van de mixen en cocktails allerlei variaties bedacht om een eigen twist aan de mix te geven. Dit heeft de firma Bossenbroek geïnspireerd om een aantal onmisbare items voor een eigen cocktail of mix te introduceren. De mal voor grote ijsballen, de multifunctionele tang en muddler plus een selectie van gin kruiden zorgen ervoor dat je kan nodigen te variëren met smaken & kleuren. Zo kan iedereen een perfecte Gin & Tonic maken met een eigen tintje.

unnamed-8

IJs is een vereiste in een perfecte GT. De drank moet ijskoud geserveerd, zonder dat deze verdund wordt door al te veel smeltwater. De ijsballen uit deze mal hebben een doorsnede van 7 cm met het voordeel dat ze zeer langzaam smelten en flink koelen. Daarbij kan er een kleur of een smaak aan het ijs worden toegevoegd voor de individuele touch en een optimale beleving. De mal is gemaakt van degelijk flexibel kunststof voor gemakkelijke loslating en lange levensduur. Met de mal van Koala kunnen 4 van deze enorme ijsballen tegelijk gemaakt worden.


De speciale tang heeft twee uiteinden; één die groot genoeg is om de reuze ijsballen vast te klemmen en één die fijn genoeg is om kleine schilletjes, stukjes fruit of blaadjes mee vast te pakken. Een ideale tool voor een hygiënische bereiding van elke cocktail of mix.


De typische gedraaide lepel genoemd, om cocktails te bereiden heeft een extraatje: een raspje bovenaan om snel wat zest van een schil te raspen. De muddler heeft maar liefst 4 functies: stampen, schillen, persen èn doseren. Het maatglaasje heeft een inhoudsmaat van 10 tot 50 cc. En de lepel als de muddler er in zwart, rood en blauw.

Wil je echt alles bij de hand hebben dan ga je natuurlijk voor een handige kit. Hierin kan je alles makkelijk opbergen en de kit is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven of te krijgen. In de kit zit de ijsballenmal, tang, muddler en lepel.

En wist je dat je Gin ook heel goed combineren met heerlijke kruiden? En de 3 meest gebruikte kruiden in cocktails zijn jeneverbes, roze peper en kardemon en deze zijn te koop op een handige tray, ook ideaal voor tijdens een feestje.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?