You are here: Home » Beauty » Het Beauty Doeboek voor meiden

Het Beauty Doeboek voor meiden

geschreven door Constance

Het Beauty Doeboek voor meiden is een beautyboek speciaal voor meiden van 10 tot 16 jaar. Het boek stimuleert meiden om zelf looks te bedenken en uit te werken als een tegenhanger van toenemende online-activiteiten.

cover_beauty_doeboek-jpg

Je kan aan de slag met het boek om de coolste nail art, sieraden en kapsels te ontwerpen. Het boek stimuleert om op een eigenzinnige manier je eigen beautystyle te bedenken en uit te werken. Onderwerpen zijn haren, sieraden, nagels, make-up, maar ook inspirerende internationale thema’s. Er is veel ruimte om tekeningen af te maken, zelf te ontwerpen, te kleuren en te creëren. Daarnaast geeft het boek praktische beautytips die je leren hoe je de perfecte smokey eyes maakt of je nagels manicuurt.

Het Beauty Doeboek maakt van ieder meisje een hippe make-up artist. Het stimuleert alle meiden om zelf looks te bedenken en op papier uit te werken als een mooie tegenhanger van de steeds meer toenemende online-activiteiten. Bovendien geeft het boek veel aandacht aan brede, inspirerende cultuurthema´s zoals Arabische make-up & henna, Japanse Geisha, de maskerade van het Venetiaanse Carnaval en het kleurrijke Mexicaanse Dia de la Muerte. De illustraties zijn speels en veelzijdig en de opdrachten geven veel ruimte voor eigen interpretatie en creativiteit. Het is een heerlijk boek om samen met vriendinnen of in je eentje in weg te dromen en je eigen stijl te ontdekken.

image003-1

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com