Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Shampoo test deel 3; Mádara Cosmetics Gloss & Vibrancy Shampoo test deel 3; Mádara Cosmetics Gloss & Vibrancy
  • Test; Mádara Cosmetics Deodorant & Facial Oil Test; Mádara Cosmetics Deodorant & Facial Oil
  • Mádara Cosmetics Event Mádara Cosmetics Event
  • MÁDARA Cosmetics lanceert 2 nieuwe producten MÁDARA Cosmetics lanceert 2 nieuwe producten
shoppen

Mádara Cosmetics lanceert Mádara Become Organic

Jullie hebben al regelmatig artikelen over Mádara Cosmetics voorbij zien komen en ook Testman is een fan. (Hij gebruikt de Mádara Time Miracle Eye Cream.) Iedereen vindt gezond leven belangrijk, en Mádara Cosmetics sluit daar perfect op aan.  En om  de overstap naar healthy huidverzorging gemakkelijk te maken heeft Mádara Become Organic ontwikkeld.

BECOME-ORGANIC_SET_2015_2

Mádara Become Organic is een set met daarin de 3 Mádara bestsellers en deze zijn verpakt in speciale box.  In de set zit de Purifying Foam (150 ml.), de Regenerating Night Cream en de Deep Moisture Fluid (beiden in een reisverpakking van 25 ml.) En met deze set kan je 3 producten proberen voor de prijs van 1.  Become Organic Tinting Fluids (15 ml.) zijn er in de 2 tinten: Moon Flower en Sun Flower. Dankzij hun multifunctionele effect was dit al een topper, ver voor het BB, CC en DD tijdperk.

madara-madara-become-organic tinted fluid

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?