Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
ladygadgets

Philips introduceert Philips Avance Collection slowjuicer

Philips lanceert 3 slowjuicers waarmee je de juiste hoeveelheid fruit en groente tot je kan nemen. De Philips Avance Collection slowjuicer helpt om gezonder te leven door meer groente en fruit op te nemen in het dagelijkse voedingspatroon.

juicer op aanrechtZelf vers sap maken, 100% natuurlijk en boordevol vitamines en voedingsstoffen, was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de unieke perstechnologie maakt de Philips slowjuicer voor een heel gezin geconcentreerd sap vol vezels, zelfs van de hardste ingrediƫnten.

Welke groenten of fruitsoorten je ook gebruikt; door de robuuste motor en beschikbaarheid van verschillende zeven (afhankelijk van het type juicer) is alles mogelijk. Dankzij de zachte perstechnologie is het mogelijk heerlijk sap te maken met veel voedingswaarde, bijvoorbeeld van zacht fruit zoals tomaten, granaatappels en druiven. Maar ook voor de meest harde groenten is de nieuwe Philips Avance Collection slowjuicer geschikt, zoals wortelen, rode biet en radijs. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kan een helder sap gemaakt worden met de fijne zeef, of een zeer geconcentreerd sap met meer vruchtvlees en vezels met gebruik van de grove zeef. Daarnaast kan met het speciale inzetstuk zelfs sorbetijs gemaakt worden (afhankelijk van het type slowjuicer).

Met de Avance Collection-slowjuicer kan je 30 minuten lang ononderbroken sap maken van een grote hoeveelheid fruit en groenten. Dankzij de kan van 1,5 liter is puur sap maken nog nooit zo eenvoudig geweest. De nieuwe Philips Avance Collection slowjuicer is ontwikkeld om te helpen het beste uit groente en fruit te halen en wordt geleverd met een handig receptenboek.

juicersDe Philips Avance Collection slowjuicer is in verkrijgbaar in 3 modellen; Philips Avance Collection slowjuicer HR1880/01 (vanaf 01/05/2015), incl. fijne zeef. Philips Avance Collection slowjuicer HR1882/31 (vanaf 01/01/2015), incl. fijne & grove zeef voor sap met meer vezels. Philips Avance Collection slowjuicer HR1883/31 (vanaf 01/07/2015), incl. fijne zeef & sorbetijs accessoire.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?