Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires
  • Acer lanceert de Iconia Tab 10 Acer lanceert de Iconia Tab 10
  • Last-Minute Kerstcadeaus Last-Minute Kerstcadeaus
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
ladygadgets

Voorjaarsschoonmaak van je tablet

De voorjaarsschoonmaak, wie kent hem niet? Je oma en moeder waren er een week mee bezig maar dan had je ook wel wat. Maar wist je dat je ook je tablet een voorjaarsbeurt kan geven, nl. door het geheugen van je tablet schoon te maken.

evernoteHet geheugen van je tablets en smartphones staat vol met foto’s, video’s, bestanden en muziek en omdat je deze apparaten constant gebruiken is het goed om ervoor te zorgen dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bijvoorbeeld als je net een ultiem fotomoment mist, omdat het geheugen van je telefoon vol is en je de foto niet kunt nemen. Beter is het om je foto’s, video en bestanden veilig in de cloud op te slaan. Gelukkig zijn er genoeg apps beschikbaar die deze ellendige klus een stuk makkelijker maken, zoals Evernote, Pocket en Keepy.

Met Evernote sla je aantekeningen, to-do-lijsten en foto’s op. Je kunt bestanden bewaren, synchroniseren en delen op je smartphone, tablet of computer. Alles vind je gemakkelijk terug, zelfs tekst in afbeeldingen.

pocketMet Pocket kun je artikelen, nieuwsberichten, afbeeldingen en video’s online snel bewaren en op een later tijdstip teruglezen of bekijken zelfs als je offline bent.

Met de populaire fotoalbum app Keepy kun je veilig en gemakkelijk foto´s delen met familieleden en vrienden via de cloud.

Keepy

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?