You are here: Home » Home gadgets » Gacoli Checkmate tuinlamp

Gacoli Checkmate tuinlamp

geschreven door Constance

We zijn op weg naar de lente en dan is het altijd fijn om je tuin en balkon leuk in te richten en daarom hoort ook verlichting bij. Gacoli heeft voor dit jaar de Checkmate tuinlamp bedacht; een witte design lamp die je niet hoeft te monteren. De Checkmate heeft een platte voet van RVS en een witte lampenkap. Deze zijn weerbestendig, dus zowel in de zomer als de winter is jouw tuin perfect verlicht.

gacoli checkmateDe Gacoli Checkmate tuinlamp geeft je tuin sfeer en je kunt je gevel, tuinpad, terras en balkon goed verlichten en dat zonder gedoe met snoeren of aansluitingen, want je zet hem gewoon neer en de Checkmate werkt overal want san de binnenkant van de witte lampenkamp van de Checkmate zit de zogenaamde EMU (Energy Management Unit) verscholen. Deze vangt daglicht op en zet dit om in energiezuinige, warm witte ledverlichting. De zon doet dus al het werk. Dat is gunstig voor de energierekening en beter voor het milieu.

Omdat de Checkmate zijn energie uit daglicht haalt, is hij snoerloos en verplaatsbaar. Je hoeft dus niet de hele tuin om te spitten om bedrading aan te leggen. Er zijn 2 modellen;de Gacoli Checkmate nr. 1 en deze is 23 cm. hoog, de nr. 2 is 49 cm. hoog.

checkmate_no.2_-_gacoli_-_outdoor_lighting

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com