Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MÁDARA Daily Defence créme MÁDARA Daily Defence créme
  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
ladygadgets

SIGMA SPORT ACTIVO bewegingsarmband

Vanaf april as. ligt de SIGMA SPORT ACTIVA bewegingsarmband in de winkels en ook deze activity tracker is bedoelt om je bewust van je bewegingspatroon te maken.

Sigma-ActivoDe SIGMA ACTIVO houdt precies het aantal stappen bij dat je gezet hebt, en je calorieverbruik en ook hoe intensief je beweging van de dag is geweest. De elegante, smalle, tweekleurige armband met het goed leesbare display, laat ook nog de afgelegde afstand. Verder wordt de Activity Modus van de dag getoond en alle waarden worden dankzij Bluetooth Smart verzonden naar de smartphone en de gratis SIGMA ACTIV-app.

En of je nu je eigen bewegingsgedrag van de dag wilt bekijken of je door ACTIVO laat motiveren niet de lift maar de trap te nemen, of dat kleine eindje te voet naar de bakker te gaan, met de nieuwe Activity Tracker van SIGMA geeft bewegen gewoon meer plezier.

De armband is er in drie kleurvarianten, Black-Red, Sky-blue/Gray, Berry-Pink/Gray en dankzij unisizeband en eenvoudig gebruik, past ACTIVO om alle soorten polsen.

De instelling van ACTIVO met persoonlijke gegevens en doelen gaat via de SIGMA ACTIV-app op de smartphone of iPhone. Op het display van de tracker krijg je informatie over de actuele waarden, het bereiken van de tussendoelen (brons, zilver), een bericht als het dagdoel is bereikt (goud) en informatie over de Activity Mode van de dag in Low, Mid en High. Deze waarden worden ook in app weergegeven. Naast het actieve deel van de dag waakt ACTIVO ook over de slaap. Automatisch volgens instelling van een “Sleeptime” of handmatig, je slaap wordt apart geregistreerd en ook in de app geanalyseerd.

sigma_activoAlle gegevens van de tracker kunnen dankzij de app via de SIGMA CLOUD naar het SIGMA DATA CENTER verzonden en geanalyseerd worden. De bewegings- en afstandswaarden worden door middel van de beproefde 3-axis G-bewegingssensor berekend. Ongeveer om de acht dagen dient ACTIVO via USB-kabel opgeladen te worden. De ACTIVO is waterdicht volgend IPX 7 en kan daardoor de gehele dag en nacht gedragen worden, zowel links als rechts.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?