Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

NOOSA-Amsterdam Delfts Blauwe Petite Chunks

Speciaal voor alle fans van NOOSA-Amsterdam zijn er nu 5 nieuwe Delfts Blauwe Petite Chunks in de collectie opgenomen.

noosa amsterdam delftsblauwIn 1602 maakte Nederland kennis met het porselein uit China. Dit werd zo populair dat het een grote concurrent werd voor de Nederlandse producenten van aardewerk. En om die bedrijven te redden werd het porselein geïmiteerd en creëerden ze ‘Delfts Blauw’. Dit  wordt nu door alle toeristen als een perfect Nederlands souvenir gezien.

NOOSA-Amsterdam heeft een exclusieve collectie ontworpen: de Delfts Blauwe Petite Chunks. Deze Chunks kan je plaatsen op de zilveren Petite ring of op één van de Petite armbanden of riemen. Elke Chunk is handgemaakt in Peru en heeft een metalen detail. Het beschilderde keramiek draagt een symbool van bloei. Deze Delfts Blauwe Petite Chunks staan voor geluk en er zijn 5 verschillende varianten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?