Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Sleek MakeUP Brow Intensity Test; Sleek MakeUP Brow Intensity
  • Nieuw in Nederland WUNDER2 beautyproducten Nieuw in Nederland WUNDER2 beautyproducten
  • Estée Lauder Brow Multi-Tasker Estée Lauder Brow Multi-Tasker
  • Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten
  • Nieuw wenkbrauwproduct; Maybelline Brow Satin Nieuw wenkbrauwproduct; Maybelline Brow Satin
  • Test; Youngblood Mineral Cosmetics wenkbrauwset Test; Youngblood Mineral Cosmetics wenkbrauwset
ladygadgets

Braun Face, gezichtsepilator en reinigingsborstel

Braun heeft sinds kort een nieuwe epilator uitgebracht; de Braun Face. De Braun Face bestaat uit een gezichtsepilator en een reinigingsborstel.

braun face kitDe Braun Face is een 2-in-1 apparaat en je hoeft alleen maar de bijgeleverde accessoires te wisselen. De gezichtsepilator verwijdert je gezichtshaartjes tot de wortel terwijl de gezichtsborstel je huid poriën diep reinigt.

braun face epilatorWil je voorgoed af van die irritante haartjes op je kin, bovenlip of wangen af. Of wil je je wenkbrauwen epileren. Dit kan allemaal en doordat de wortel ook verwijdert wordt, ben je wel 4 wekenlang haar vrij. In de extra slanke scheerkop zitten 10 micro-openingen die zelfs de fijnste haartjes tot 0,02 mm wegnemen. En met de 200 bewegingen per seconde gaat het dus danig sneller en grondiger dan met een handmatig pincet.

braun face borstelMet de reinigingsborstel maak je je gezicht 6x beter schoon dan met de hand. De borstel exfolieert, verwijdert dode huidcellen en bevordert huidvernieuwing. Omdat de Braun Face 100% waterbestendig is kan je deze reiniging ook onder de douche doen en zo wordt je huid nog beter voorbereid op je crème of serum, zelfs voor de gevoelige huid.

Er zijn 4 verschillende pakketten te koop. De Beauty editie met een verlichte spiegel en beautytas. De Premium editie met een verlichte spiegel en beautytas. De Braun Face + extra reinigingsborstel en de Braun Face.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?