Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dr. Van der Hoog nieuwe anti-aging lijn Dr. Van der Hoog nieuwe anti-aging lijn
  • RoC viert 25 jaar Retinol RoC viert 25 jaar Retinol
  • Estée Lauder introduceert 2 nieuwe crèmes Estée Lauder introduceert 2 nieuwe crèmes
  • Vaderdag Kadotip; Boots herenverzorging Vaderdag Kadotip; Boots herenverzorging
  • Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator
  • Test: Herbalife verzorgingsproducten Test: Herbalife verzorgingsproducten
shoppen

Test; Olaz Regenerist anti-aging huidverzorging

Vorig najaar heeft Olaz haar Regenerist anti-aging huidverzorging geïntroduceerd en ik heb indertijd ook een set met de 4 Regenerist producten ontvangen voor een test.

olaz regenerist serieMaar doordat ik nog allerlei andere producten aan het testen was, was de Olaz Regenerist serie mij eigenlijk ontschoten. Totdat ik afgelopen weekend mijn ‘stash’ weer eens aan het opschonen was en ik de Olaz Regenerist producten tegenkwam. En aangezien mijn huid er momenteel best een beetje slap en dof uitziet, leek het me dit het moment om eens te gaan testen met de OIaz Regenerist producten.

De serie bestaat oa. uit; Olaz Regenerist 3-zone super verstevigend serum, 3-zone super verstevigende crème, super vernieuwende elixer (nacht) en het liftend oogcontour serum.

Volgens de verpakking moet je na slechts 1 dag al verschil zien, dus ik ben gelijk afgelopen zaterdagavond begonnen. Om een optimaal resultaat te behalen moet je, ’s ochtends en ‘savonds wel de tijd nemen, maar wie mooi wil zijn….

’s Ochtends; je reinigt je huid en daarna smeer je het 3-zone super verstevigd serum, het liftend oogcontour serum en ik sluit af met de Complexion Corrector (CC) dagcrème ipv. de 3-zone super verstevigende crème. Het voordeel van de Olaz Regenerist CC cream is dat je gelijk een mooie egale huid krijgt, zonder vlekjes en tevens is je huid beschermt met een SPF15 en wordt je huid ook nog verzorgd door een intensief serum. En als je wilt kan je daarna alsnog een foundation of een poeder aanbrengen maar ik vind dat eigenlijk niet nodig.

’s Avonds; je reinigt je gezicht en daarna smeer je weer met het 3-zone super verstevigd serum, en daarna komt het super vernieuwende elixer en voor rondom de ogen het liftend oogcontour serum.

Ik ben nu dus 3 dagen aan de slag met de Olaz Regenerist producten en ik zie mijn huid veranderen. Grove poriën worden fijner en ook ziet mijn huid er veel minder ‘vermoeid’ en vaal uit. Na 2 weken moet je echt verschil zien, dus over 2 weken lees je meer.

 Olay-Regenerist-CC-Cream

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?