You are here: Home » Gadget test » Test; Philips Saeco Minuto espressomachine

Test; Philips Saeco Minuto espressomachine

geschreven door Constance

Testman en ik drinken altijd espressokoffie, zwart of met melk. En de koffie werd gezet met een Nespresso apparaat. Werd inderdaad want weer heeft de Nespresso het begeven en dat waren we goed zat. Daarop heb ik contact opgenomen  met Philips met de vraag of ik de Saeco Minuto espressomachine mocht testen, want na de (dure) cups wilden we koffie zetten met vers gemalen bonen.

saeco nespressoVorige week donderdag is de Philips Saeco Minuto espresso machine afgeleverd. Dit is een nieuw model dat je voor 7 verschillende manieren kan gebruiken; Espresso, Café Crème, Cappuccino, Latte Machiato, Espresso Machiato, opgeschuimde melk (bijv. voor warme chocolade) en heet water (voor thee).

De Saeco Minuto is een zgn. volautomatische koffiezetapparaat en daardoor heb je altijd een vers gemalen en gezet kop koffie. Je kunt de koffiesterkte aanpassen (5 standen) en dat geldt ook voor de bonenmaling. Verder kan je kop koffie personaliseren, maw. hierbij wordt de hoeveelheid koffie in het kopje gedaan, zoals jij je koffie het liefste drinkt. Verder kan je ook melk opstomen, of opschuimen en is het melkopstoompijpje ook geschikt voor heet water, zodat je snel 1 kop thee kunt pakken.

koffieIk ga, samen met Testman, de aankomende dagen dus lekker aan de koffie en thee, dus volgende week lees mijn testreview over deze Saeco.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com