Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe smaken YOGI TEA Nieuwe smaken YOGI TEA
  • Koffietest Aroma club koffiebonen Koffietest Aroma club koffiebonen
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018 Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
ladygadgets

Test; Philips Saeco Minuto espressomachine

Testman en ik drinken altijd espressokoffie, zwart of met melk. En de koffie werd gezet met een Nespresso apparaat. Werd inderdaad want weer heeft de Nespresso het begeven en dat waren we goed zat. Daarop heb ik contact opgenomen  met Philips met de vraag of ik de Saeco Minuto espressomachine mocht testen, want na de (dure) cups wilden we koffie zetten met vers gemalen bonen.

saeco nespressoVorige week donderdag is de Philips Saeco Minuto espresso machine afgeleverd. Dit is een nieuw model dat je voor 7 verschillende manieren kan gebruiken; Espresso, Café Crème, Cappuccino, Latte Machiato, Espresso Machiato, opgeschuimde melk (bijv. voor warme chocolade) en heet water (voor thee).

De Saeco Minuto is een zgn. volautomatische koffiezetapparaat en daardoor heb je altijd een vers gemalen en gezet kop koffie. Je kunt de koffiesterkte aanpassen (5 standen) en dat geldt ook voor de bonenmaling. Verder kan je kop koffie personaliseren, maw. hierbij wordt de hoeveelheid koffie in het kopje gedaan, zoals jij je koffie het liefste drinkt. Verder kan je ook melk opstomen, of opschuimen en is het melkopstoompijpje ook geschikt voor heet water, zodat je snel 1 kop thee kunt pakken.

koffieIk ga, samen met Testman, de aankomende dagen dus lekker aan de koffie en thee, dus volgende week lees mijn testreview over deze Saeco.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?