You are here: Home » Beauty » L’Occitane Shea Cream

L’Occitane Shea Cream

geschreven door Constance

Vroeg in de jaren tachtig was L’Occitane een van de eerste cosmeticabedrijven die
haar complete lijn  L’Occintane Shea Cream huidverzorging ontwikkelde op basis van karitéboter. Karitéboter is inderdaad een van de meest fantastische geschenken van de natuur. Het verzorgt alle huidtypen en is zo veelzijdig dat het door iedereen kan worden gedeeld.

44876_A1.psdL’Occitane werkt al jaren lang samen met de vrouwen uit Burkina Faso voor haar L’Occitane Shea Creams. In 2013 bestelde L’Occitane 660 ton fairtrade karitéboter en is L’Occitane door de VN tot modelbedrijf benoemd.  In Burkina Faso maken vrouwen karitéboter met de hand. Je zou verwachten dat dit de huid verzwakt en beschadigt, maar de huid blijft juist onvoorstelbaar soepel. L’Occitane ontdekte dat de karitéboter die op traditionele methodes door coöperatieven wordt gemaakt, bijzonder rijk is aan omega 6 en kariteen. Deze moleculen hebben bijzondere eigenschappen en hydrateren, voeden en beschermen de huid elke dag. Het laboratorium van L’Occitane heeft verscheidene formules voor gezichtsverzorging ontwikkeld, die precies de juiste hoeveelheid van deze unieke karitéboter bevatten voor de verschillende huidtypes. Zo is de huid onder alle omstandigheden beschermd, precies zoals ze het nodig heeft.

44881_A1.psdCleasing Oil; Ontdek een nieuwe manier om de huid met karitéboter te reinigen. De zijdeachtige textuur, verrijkt metkaritéolie, reinigt de huid perfect enverfrist zonder een olielaagje achter telaten. De Cleansing Oil verwijdert alle onzuiverheden en zelfs waterproofmake-up zonder de vochtbalans vande huid te verstoren.
Cleansing Milk; Je hebt een klein beetje van deze cleansing milk nodig om de huid
zacht en perfect te reinigen. Breng het aan met de vingertoppen of een wattenschijfje. De zachte textuur, verrijkt met karitéboter, voelt heerlijk op de huid en laat haar zacht achter.
Gentle Toner; Reinigt en verfrist. De Gentle Toner is verrijkt met karitéboter en wordt al snel onmisbaar om je reinigingsritueel mee af te sluiten… De huid is vrij van onzuiverheden en voelt zacht en fris aan.
Nieuw zijn de Light Comforting Cream: Deze nieuwe gezichtscrème met karitéboter is het kleine zusje van de Ultra Rich Cream. Deze lichtere versie is ideaal voor de normale
of gecombineerde huid en biedt essentiële hydratatie en bescherming. Wanneer de huid verlangt naar een lichte textuur en comfort, kan de Light ComfortingCream zelfs de plaats van haar grote zus innemen.
Ultra Rich Comforting Cream; Een huidverzorgingsproduct voor elk huidtype en elk seizoen en deze superbeschermende, voedende crème is de perfecte oplossing voor de problemen van de droge en zeer droge huid, vooral wanneer extra verzorging nodig is door klimaatomstandigheden. Eén van de geheimen van deze crème is dat hij zo rijk aan actieve bestanddelen is. De crème trekt ook snel in.
Lip Balm; Deze verzorgende balsem bevat 10% karitéboter en helpt de lippen voeden, herstellen en beschermen. Zo blijven de lippen zacht, soepel en comfortabel.

44877_A1.psd

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?