You are here: Home » Shoppen » Sal y Limon Special Love Set Edition

Sal y Limon Special Love Set Edition

geschreven door Constance

Heren, zoeken jullie nog een bijzonder Valentijnscadeau? Wat dacht je van de Sal y Limon Special Love Set Edition waarmee je de dag van de liefde kunt vieren en je geliefde mee zal verrassen.

sal y limonDe Special Love Set Editions symboliseren liefde, tederheid en glamour. Elke armband is met liefde ontworpen, waarbij de zoektocht naar een harmonie tussen kleur en plating heeft geleid tot vier verschillende Valentine Box Sets. Iedere set bestaat uit drie verschillende armbanden: een Cut-Out armband, een Tennis Bracelet en een Striped armband. Ze zijn te verkrijgen met een gouden, zilveren of roségouden plating.

De eerste set heeft een gouden plating en beige accenten, waardoor deze set warmte uitstraalt. De set met zilveren plating valt op door de aquablauwe steentjes en met de hand beschilderde kleuren. De roségouden set wordt gecombineerd met witte tinten. Voor de laatste set, de Tricolore, is er gebruik gemaakt van een combinatie van de verschillende platings. Door de combinatie van elegantie, schittering en een modern design is de Special Love Set Edition een romantisch cadeau.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com